Ingrediënten

Groep Speculaas bavaroise
Ingrediënt
KG
Slagroom (ongezoet)
1,000.000
Found Royale
200.000
Water
200.000
Cerasundi Speculaaskruiden
15.000
Totaal gewicht: 1,415.000
Groep Gele room
Ingrediënt
KG
Water
1,000.000
Bakels geleroompoeder
400.000
Totaal gewicht: 1,400.000

Methode

Neem een tompoucheplak en spuit eerst de banen gele room.
Bestrooi de gele room met speculaaskruimels.
Spuit daarna de speculaasbavaroise op.
Tweede tompoucheplak aanbrengen,
Afglaceren met fondant of truffel wit
Hierna licht bestrooien met speculaaskruiden

Werkwijze bavaroise:
Slagroom lobbig kloppen. Andere grondstoffen mengen.
Laatstgenoemde mengsel in gedeeltes toevoegen aan de
slagroom.

Ingrediënten

Groep Speculaas bavaroise
Ingrediënt
KG
Slagroom (ongezoet)
1,000.000
Found Royale
200.000
Water
200.000
Cerasundi Speculaaskruiden
15.000
Totaal gewicht: 1,415.000
Groep Gele room
Ingrediënt
KG
Water
1,000.000
Bakels geleroompoeder
400.000
Totaal gewicht: 1,400.000

Methode

Neem een tompoucheplak en spuit eerst de banen gele room.
Bestrooi de gele room met speculaaskruimels.
Spuit daarna de speculaasbavaroise op.
Tweede tompoucheplak aanbrengen,
Afglaceren met fondant of truffel wit
Hierna licht bestrooien met speculaaskruiden

Werkwijze bavaroise:
Slagroom lobbig kloppen. Andere grondstoffen mengen.
Laatstgenoemde mengsel in gedeeltes toevoegen aan de
slagroom.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Sint

Eindproduct

Eindproduct

Taart

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.