Ingrediënten

Groep Speculaas bavaroise
Ingrediënt
KG
Slagroom (ongezoet)
1.000
Found Royale
0.200
Water
0.200
Cerasundi Speculaaskruiden
0.015
Totaal gewicht: 1.415
Groep Gele room
Ingrediënt
KG
Water
1.000
Bakels geleroompoeder
0.400
Totaal gewicht: 1.400

Methode

Neem een tompoucheplak en spuit eerst de banen gele room.
Bestrooi de gele room met speculaaskruimels.
Spuit daarna de speculaasbavaroise op.
Tweede tompoucheplak aanbrengen,
Afglaceren met fondant of truffel wit
Hierna licht bestrooien met speculaaskruiden

Werkwijze bavaroise:
Slagroom lobbig kloppen. Andere grondstoffen mengen.
Laatstgenoemde mengsel in gedeeltes toevoegen aan de
slagroom.

Ingrediënten

Groep Speculaas bavaroise
Ingrediënt
KG
Slagroom (ongezoet)
1.000
Found Royale
0.200
Water
0.200
Cerasundi Speculaaskruiden
0.015
Totaal gewicht: 1.415
Groep Gele room
Ingrediënt
KG
Water
1.000
Bakels geleroompoeder
0.400
Totaal gewicht: 1.400

Methode

Neem een tompoucheplak en spuit eerst de banen gele room.
Bestrooi de gele room met speculaaskruimels.
Spuit daarna de speculaasbavaroise op.
Tweede tompoucheplak aanbrengen,
Afglaceren met fondant of truffel wit
Hierna licht bestrooien met speculaaskruiden

Werkwijze bavaroise:
Slagroom lobbig kloppen. Andere grondstoffen mengen.
Laatstgenoemde mengsel in gedeeltes toevoegen aan de
slagroom.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Sint

Eindproduct

Eindproduct

Taart